Cart 0

Extra informatieVoor overige vragen stuur ons een berichtje

Ruuw Fashion

Verzending

Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden uw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo bent u er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij RuuwFashion. De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij RuuwFashion kunt u herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina.

verzendkosten:

De standaardverzendkosten zijn circa 6,95 voor bestellingen in Nederland.

verzendbevestiging:

Zodra we uw pakket hebben verzonden krijgt u van ons een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail kun je het trackingnummer van jouw pakketje vinden.
levertijden:  24 uur 

Betaling

Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden uw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo bent u er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Ruuwfashion. De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij Ruuwfashion kunt u herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina.

IDEAL:Deze betaaloptie biedt u als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf uw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven.U kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

Creditcard: ( VISA, MasterCard, Maestro, American Express).Bij Ruuwfashion kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.

Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

PayPal:PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist is om een bestelling volledig af te ronden.

LET OP! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.

Klarna achteraf betalen:Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

Garantie

Bij Ruuwfashion heeft u op alle artikelen een garantie termijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via info@ruuwfashion.com
Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht zoals omschreven staat in de algemene voorwaarden.