Winkelwagen 0

Retourneren

Je kunt online bestelde artikelen binnen 14 dagen vanaf het moment van levering aan ons retourneren. De artikelen moeten in originele staat verkeren met aangehechte labels en prijskaartje. Ruuwfashion behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren. Indien je meerdere artikelen (van eventueel verschillende bestellingen) wilt retourneren, dan kan dit in één doos. Belangrijk: alle retourformulieren dienen te worden meegestuurd. Zonder deze formulieren kunnen de retourneringen niet correct worden verwerkt.Retourneren via PostNL valt onder je eigen bijdragen. Je hoeft het retouren niet online aan te melden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ruuwfashion.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien een artikel beschadigd is, zijn de retour kosten voor Ruuwfashion. In dit geval kunt u contact met ons opnemen via info@ruuwfashion.com